Türkan-İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://tiakuncpl.meb.k12.tr
Adres : Zafer Mahallesi İnönü Cad. No. 113 01470 Pozantı / ADANA
VİZYON : EĞİTİM ÖĞRETİMİMİZ ATATÜRK İLKE İNKILAPLARINA BAĞLI TÜRK MİLLİ EĞİTİMİN AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA YÜRÜTÜLSÜN. OKULUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN.
MİSYON : BİZ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK ONLARIN BİLGİLİ BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA SON YÜZ YILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ve Demiryolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Pozantı ilçesi, Adana’nın kuzeydoğusunda Mersin ve Niğde İllerine komşu durumunda bulunmakta olup, İlçe merkezi Doğu Akdeniz ve Orta Doğu’yu İç Anadolu ve Avrupa’ ya kara ve demiryolu ile bağlayan önemli bir geçit noktasında bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 100 km mesafededir. İlçemiz yayla turizmine açıktır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :